Om Oss

OM-OSS

01.03.21.Vi vokser videre sammen med våre oppdragsgivere. Nå har vi fått 2 stk nye Toyota Proace Electric som har en rekkevidde på inntil 330 km og disse har 6,4 m3 lastevolum, kan også ta lange gjenstander på inntil 4 meter. Med disse bilene er vi nå i Norgestoppen med elektriske biler. Vi har nå nådd vårt store mål om ha en helelektrisk flåte med varebiler!!! Nå venter vi kun på at det skal komme elektriske lastebiler, så vi kan fase ut vår lastebil. Vi er nå totalt 5 ansatte og 2 på deltid. 
01.01.20.
Vi vokser stadig sammen med våre oppdragsgivere. Nå har vi fått den nye Nissan e-NV200, den går 25-27 mil og det blir bra:). Neste mål nå er å fase ut vår Toyota Hiace med 1-2 stk elektriske varebiler.
01.01.18
Nå har vi blitt ansvarlige for utkjøring for Meny Netthandel avdeling Østfoldhallen. Til dette så bruker vi elektriske varebiler.
01.05.17
Nå har vi holdt på ca 1 1/2 år. Vi har nå 2 stk elektriske Nissan e-NV200, og sammen med våres kunder så har vi spart samfunnet for ca 36 Tonn med co2-utslipp! Vi har nå vokst til 6 ansatte og vi er blant annet ansvarlige for Hjemkjøringstjenesten i fra Fredrikstad sentrum.
Nå har vi spart samfunnet for ca 4 tonn med co2-utslipp siden oppstarten i september 2015, og dette har vi klart med kun 1 bil!
01.09.15
Vi er et lite ny oppstartet budbil firma som skal kjøre 100% miljøvennlig i Østfold. Med utgangspunkt på Råbekken i Fredrikstad så har vi mulighet til å imøtekomme alle henvendelser fra distriktet.
Dette gjør vi i Grøntbud.no med å bygge opp en bilpark som skal bestå utelukkende av miljøvennlige biler. Den første bilen i vår park er en Nissan e-NV200 varebil, den er best i sin klasse med 4,2 m3 lastevolum og en rekkevidde på opptil 17 mil.
For å holde kostnadene nede, så starter vi med 1 bil og en sjåfør. Jeg har en hjelpemann som kan være med på oppdrag hvor det kreves 2 mann.
Målsetningen er å skape et trygt og stabilt firma som skal vokse slik at vi kan generere arbeidsplasser som igjen kan bidra til at vi blir bærekraftige når det gjelder både miljø og vekst.
Vi vil hele tiden utvide bilparken med det siste innen elektrisk varebil etterhvert som det blir behov for det.
Vi velger å starte opp i Østfold med kjøring i og mellom Østfoldbyene og vil utvide til nye fylker etterhvert.
Så håper vi at andre bedrifter kan se at det er fult mulig å kjøre miljøvennlig, og følge vårt eksempel med å bytte til elektriske firmabiler. Vi er det første firmaet i Norge og verden som starter opp et bud- transportfirma med kun elektrisk varebil.
Med Vennlig Hilsen,
Tommy Gysler,
Daglig Leder